Tulevat tapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti yhteisiä jäsentilaisuuksia, tapaamisia ja tapahtumia. Alta löydät tuoreimman tarjonnan.

toukokuu 2020

Liikemiesten lihapullat ON PERUTTU 7.5 koronavirustilanteen johdosta!

Kesäkuu 2020

Yritysvierailu Elomatic Oy:hyn ON PERUTTU koronavirustilanteen johdosta!

Syyskuu 2020

Liikemiesten lihapullat torstaina 3.9.2020 kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen omakustanteinen lounastapaaminen. Lounas noudetaan pääsalista ja nautitaan yhdessä luokkahuoneessa Wächsell. Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita Lihapullille, verkostoitumaan sekä pitämään lyhyitä alustuksia liike-elämää sivuavista aiheista. Aikaisemmin alustuksia on kuultu mm. Timo Heikkilältä (Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy) sekä Elina Herralalta (Neste Oyj). Jos haluat tulla pitämään alustuksen, ilmoita siitä toiminnanjohtajalle osoitteeseen elkaja@utu.fi.