Tulevat tapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti yhteisiä jäsentilaisuuksia, tapaamisia ja tapahtumia. Alta löydät tuoreimman tarjonnan.

ARVOISA TURUN LIIKEMIESYHDISTYKSEN JÄSEN,

tervetuloa tutustumaan Salon IoT Campukseen ja verkostoitumaan Salon Liikemiesyhdistyksen jäsenien kanssa torstaina 9.5.

Turun Liikemiesyhdistys järjestää yhteisen bussikyydin osallistujille; omallakin kyydillä saa toki tulla. Bussikyydin lähtöpaikka on Turun keskusta ja lähtöaika n. klo 17.00 – tarkemmat tiedot ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Kampuksen katon alla työskentelevät sekä IoT-alan suunnannäyttäjät että alojensa parhaat palveluyritykset.

*******************************
OHJELMA 9.5. klo 18 alk.
*******************************

Alkusanat: Salon Liikemiesyhdistys  & Turun Liikemiesyhdistys

Alustus: Jukka Vakula, tj., Salo IoT Park Oy

Yhteinen ruokailu, verkostoitumista ja tutustumista

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan mielenkiintoista asiaa ja luomaan uusia tuttavuuksia!

Ilmoittautuminen päättyy 30.04

TERVETULOA,

Johtokunta

TURUN LIIKEMIESYHDISTYKSEN KEVÄTRETKI:

Tämän vuoden kevätretkellä seilataan jokilautalla ja vieraillaan Ruissalon telakalla sekä ruokaillaan kesäisissä tunnelmissa Pizzeria al Maressa.

Tilaisuuden päivämäärä tiistai 4.6. klo 17.00 alk. Lähtö jokilautan Kristiinankadun pysäkiltä, Ruissalon telakalta järjetetään paluukuljetus bussilla takaisin Turun keskustaan. Kevätretki on avec-tilaisuus.