Tulevat tapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti yhteisiä jäsentilaisuuksia, tapaamisia ja tapahtumia. Alta löydät tuoreimman tarjonnan.

TULEVAA KEVÄÄN OHJELMAA:

maalis-huhtikuussa yritysvierailu Stera Technologiesin toimitusjohtaja Jussi Ohlssonin vieraaksi Steran Turun Tehtaalle sekä tutustuminen Salon IOT Campukseen, Salon liikemiesyhdistyksen vieraana.

Stera Technologies on kansainvälisesti toimiva mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistaja. Yritys työllistää Suomessa ja Virossa yli 800 korkean osaamisen ammattilasta.

Salo IoT Campus on yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisö, jossa rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita.

Ennen kesää toteutetaan vielä yhdistyksen kevätretki. Kevätretki järjestetään perinteiseen tapaan Turun lähialueella ja avecit ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan.