Scroll Top

Syyskokous ja pikkujoulujuhlat pidettiin Suomalaisella Pohjalla

Turun Liikemiesyhdistys ry:n syyskokous pidettiin 29.11. Ravintola Suomalaisella Pohjalla. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Ajanko ja pöytäkirjantarkastajiksi Taru Narvanmaa ja Jyrki Meri. Kokouksen sihteerinä toimi toiminnanjohtaja Elina Järvinen. Syyskokous päätti, että yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Lasse Lindholm ja varapuheenjohtajana Taina Eriksson.

Erovuoroiset johtokunnan jäsenet Janne Juvonen, Valpuri Kulovaara, Juha Tamminen ja Arto Utriainen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle 2024–2025. Tämän lisäksi valittiin kaksi uutta johtokunnan jäsentä Veli-Matti Savo ja Taina Talbacka-Kitola. Heikki Hedman ja Marja-Terttu Rantanen lopettavat johtokuntatyöskentelyn vuoden lopussa. Kiitokset heille panoksesta yhdistyksen eteen ja onnittelut uusille johtokunnan jäsenille.

Muita syyskokouksessa päätettyjä asioita oli jäsenmaksun nostaminen 50 eurosta 70 euroon vuonna 2024.

Syyskokouksen päätyttyä päästiin jännittämään Vuoden turkulaisen liikemiehen valintaa. Turun Liikemiesyhdistys valitsi vuonna 2023 Vuoden turkulaisiksi liikemiehiksi perinteisen yhden sijasta kaksi: Konepaja Häkkinen Oy -konsernin hallituksen puheenjohtaja Keijo Häkkisen ja VAK Oy -konsernin hallituksen puheenjohtaja Lassi Virtasen. Häkkinen ei ikävä kyllä päässyt paikalle, mutta lähetti kiitospuheen muodossa terveiset jäsenistölle. Lassi Virtanen sen sijaan oli paikan päällä ja piti hienon puheen juhlakansalle.

Turun Liikemiesyhdistys on osallistunut Ainutlaatuinen Saaristomeri -kampanjaan, jonka tiimoilta saimme kuulla Kari Veijosen alustuksen projektin tämän hetkisestä tilanteesta. Tämän jälkeen oli aika nautti mureaa poroa sekä nauttia lähitaikuudesta taikurimestari Christian Engblomin toimesta, joka kiersi pöydissä hämmästyttämässä jäsenistöä taikatempuillaan.