Tulevat tapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti yhteisiä jäsentilaisuuksia, tapaamisia ja tapahtumia. Alta löydät tuoreimman tarjonnan.

Joulukuu 2020

PERUTTU UUSIEN KORONA SUOSITUSTEN VUOKSI! Liikemiesten lihapullat torstaina 3.12.2020 kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen. Joulukuun lihapullilla alustajana Vesa Taatila, Turun ammattikorkeakoulun rehtori- toimitusjohtaja, ”Turun AMK:n uudet laboratoriot alueen työelämän kehittämisen tukena”.

Tammikuu 2021

Liikemiesten lihapullat torstaina 7.1.2020 kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Tammikuun Lihapullilla meillä on alustajana Veli-Matti Savo, yrittäjä, strategiakonsultti ja hallituspartneri, Rdigo Oy, ”Voittavan strategian salaisuudet”.

Helmikuu 2021

Liikemiesten lihapullat torstaina 4.2 kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Alustus Aistila Oy:ltä, joka tarjoaa aistilähtöisiä palvelututkimuksia ja valmennuksia. Aistila toimii tiiviissä yhteistyössä Turun yliopiston kanssa, hyödyntäen aistinvaraisen tutkimuksen laboratorioita ja Flavoria® — tutkimusalustaa.

Maaliskuu 2021

Liikemiesten lihapullat joka kuun ensimmäisenä torstaina kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen. Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita Lihapullille, verkostoitumaan sekä pitämään lyhyitä alustuksia liike-elämää sivuavista aiheista. Jos haluat tulla pitämään alustuksen, ilmoita siitä toiminnanjohtajalle osoitteeseen elkaja@utu.fi