Tulevat tapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti yhteisiä jäsentilaisuuksia, tapaamisia ja tapahtumia. Alta löydät tuoreimman tarjonnan.

Lokakuu 2020

Liikemiesten lihapullat torstaina 1.10.2020 kello 12.00-13.00 (huomaa tunnilla aikaistunut aika), Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen. Lokakuun lihapullilla meillä on alustajana Heikki Ajanko, Stera Groupin hallituksen jäsen, osakas ja eläköitynyt toimitusjohtaja, ”Hallituspartnerit yritysten menestystä tukemassa”.

Marraskuu 2020

Liikemiesten lihapullat torstaina 5.11.2020 kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen. Marraskuun lihapullilla meillä on alustajana hotellinjohtaja Tarja Jalonen, ”Liikuttavan lähellä – Original Sokos Hotel Kupittaa”.

Joulukuu 2020

Liikemiesten lihapullat torstaina 3.12.2020 kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen. Joulukuun lihapullilla alustajana Vesa Taatila, Turun ammattikorkeakoulun rehtori- toimitusjohtaja, ”Turun AMK:n uudet laboratoriot alueen työelämän kehittämisen tukena”.

Tammikuu 2021

Liikemiesten lihapullat joka kuun ensimmäisenä torstaina kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen. Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita Lihapullille, verkostoitumaan sekä pitämään lyhyitä alustuksia liike-elämää sivuavista aiheista. Jos haluat tulla pitämään alustuksen, ilmoita siitä toiminnanjohtajalle osoitteeseen elkaja@utu.fi.