Scroll Top

Helmikuu 2024

Liikemiesten lonkeroituminen torstaina 22.2. kello 17.00-19.00, Wiklundin Trattoria
Liikemiesyhdistyksen jäsenet eivät verkostoidu, vaan Lonkeroituvat toistensa seurassa, turinoivat rennon vapaamuotoisen mukavasti perinteisessä After Workissa, juomatavoiltaan holittomasti, holillisesti, muttei koskaan holtittomasti. Ensimmäinen Lonkeroituminen torstaina 22.2. klo 17, Wiklundin Trattoria ravintolassa, joka sijaitsee Wiklundin 2.kerroksessa. Liikemiehille on baaritiskin vieressä varattuna sohvaryhmät.

Maaliskuu 2024

Liikemiesten lihapullat  torstaina 7.3. kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Maaliskuun Lihapullilla alustamassa Turun kaupungin kulttuurijohtaja Anu Laitila.

Liikemiesten lonkeroituminen joka kuun kolmantena torstaina kello 17.00-19.00, Wiklundin Trattoria
Kevätkokous

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään maaliskuussa.

Huhtikuu 2024

Liikemiesten lihapullat torstaina 4.4. kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen, jossa verkostoidutaan ja kuullaan ajankohtainen alustus.

toukokuu 2024

Liikemiesten lihapullat joka kuun ensimmäisenä torstaina kello 12.00-13.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen lounastapaaminen, joka järjestetään joka kuun ensimmäisenä torstaina. Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita Lihapullille, verkostoitumaan sekä pitämään lyhyitä alustuksia liike-elämää sivuavista aiheista. Jos haluat tulla pitämään alustuksen, ilmoita siitä toiminnanjohtajalle osoitteeseen elkaja@utu.fi