Tulevat tapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti yhteisiä jäsentilaisuuksia, tapaamisia ja tapahtumia. Alta löydät tuoreimman tarjonnan.

Marraskuu 2019

Syyskokous ja pikkujoulut torstaina 21.11.2019 kello 19.00 alkaen, Aboa Vetus & Ars Nova

Puhujina tilaisuudessa Matti Sillanpää (Matti Koivurinnan säätiö) sekä Saana Sipilä ja Olli Sallinen (Saana ja Olli). Tilaisuudessa palkitaan myös Vuoden turkulainen liikemies.

Joulukuu 2019

Liikemiesten lihapullat torstaina 5.12.2019 kello 13.00-14.00, Panimoravintola Koulu

Liikemiesten lihapullat on kuukausittainen omakustanteinen lounastapaaminen. Lounas noudetaan pääsalista ja nautitaan yhdessä luokkahuoneessa Wächsell. Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita Lihapullille, verkostoitumaan sekä pitämään lyhyitä alustuksia liike-elämää sivuavista aiheista. Aikaisemmin alustuksia on kuultu mm. Timo Heikkilältä (Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy) sekä Elina Herralalta (Neste Oyj). Jos haluat tulla pitämään alustuksen, ilmoita siitä toiminnanjohtajalle osoitteeseen elkaja@utu.fi.

Tammikuu 2020

Liikemiesten lihapullat torstaina 2.1.2020 kello 13.00-14.00, Panimoravintola Koulu