Scroll Top

Turun Liikemiesyhdistyksen pikkujoulut

Turun Liikemiesyhdistyksen syyskokous ja yhdistyksen ensimmäiset pikkujoulut pidettiin ravintola Göranissa torstaina 29.11.2018. Hyvän ruuan, ohjelman ja seuran pariin oli saapunut runsaslukuinen liikemiesjoukko.

Tilaisuuden aluksi pidettiin perinteinen sääntömääräinen syyskokous. Syyskokouksen avasi yhdistyksen johtokunnan puheenjohtaja Lasse Lindholm, kokouksen puheenjohtajaksi valittiin varapuheenjohtaja Heli Marjanen, sihteeriksi KTM Mika Hannula ja pöytäkirjantarkistajiksi tj. Janne Juvonen ja KTT Taina Eriksson.

Heli Marjanen ilmoitti syyskokoukselle jäävänsä sivuun varapuheenjohtajan tehtävästä ja johtokunnan suosituksesta uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Taina Eriksson. Syyskokouksen lopuksi yhdistyksen johtokunnan jäsen Antti Kanervisto esitteli osallistujille yhdistyksen uudistuneen sijoituspolitiikan.

Syyskokouksen jälkeen siirryttiin uudelleenvalitun johtokunnan puheenjohtajan Lasse Lindholmin lyhyen puheenvuoron saattelemana Vuoden turkulaisen liikemiehen 2018 palkitsemiseen. Palkinto myönnettiin Telesten toimitusjohtaja Jukka Rinnevaaralle. Vuoden turkulaiseksi liikemieheksi valitaan henkilö, joka on auttanut synnyttämään kestävää menestystä liike-elämässä, osoittanut kykyä liiketoiminnan jatkuvaan uudistamiseen sekä osaltaan vaikuttanut positiivisesti alueen työllisyyteen. Hän on toiminut esimerkkinä ja suunnannäyttäjänä, ja ansiokkaasti nostanut Turun ja Varsinais-Suomen profiilia.

Palkinnon luovuttamisen jälkeen kohotettiin maljat ja annettiin puheenvuoro tuoreelle vuoden turkulaiselle liikemiehelle. Jukka kiitti palkinnosta sekä kertoi lyhyesti turkulaisista juuristaan sekä työurastaan.

Palkitsemisen jälkeen vuorossa oli illan isännän tj. Janne Juvosen, VoiVeljet Oy, alustus ravintola-alasta ja VoiVeljet Oy:n tarinasta.

Jannen mielenkiintoinen alustus herätti runsaasti kysymyksiä, joiden myötä siirryttiin jouluruokailun ja -juoman sekä vapaamuotoisen illanvieton pariin.

Turun Liikemiesyhdistys kiittää Jukka Rinnevaaraa, Janne Juvosta ja ravintola Göranin henkilökuntaa tilaisuuden mahdollistamisesta ja onnistuneista järjestelyistä. Erityiskiitos myös kaikille osallistujille ja kiitosten myötä oikein hyvää joulunaikaa ja vuodenvaihdetta jäsenistölle, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille!